Αναλαμβάνουμε

Moving Home – Υπηρεσίες Μετακόμισης Σπιτιού

Η εταιρεία μας MOVING HOME αναλαμβάνει να κάνει τη μετακόμιση του σπιτιού σας, του γραφείου σας, της επιχείρησής σας με απόλυτο επαγγελματισμό, για αυτό έχουμε και ένα έμπειρο προσωπικό αλλά και υλικά υψηλής ποιότητας και αντοχής.

Οι χαμηλές τιμές μας θα βοηθήσει πολλούς από εσάς να επιλέξετε την Moving Home για σίγουρη και ασφαλή μεταφορά.

Μετακομίσεις

Ολοκληρωμένες λύσεις μετακόμισης που σχετίζονται με την αποσυναρμολόγηση, την επανασυναρμολόγηση και την τοποθέτηση επίπλων, καθώς και τη σύνδεση και την αποσύνδεση ηλεκτρικών συσκευών, με συνέπεια και επαγγελματισμό.

 

Για την ασφαλέστερη μεταφορά της οικοσκευής σας χρησιμοποιούμε ειδικά υλικά συσκευασίας αρίστης ποιότητας και αντοχής, όπως ξυλοκιβώτια, χάρτινα κιβώτια διάφορων μεγέθων, αεροπλάστ, ειδικές θήκες μεταφοράς στρωμάτων, ρολά από χαρτόνι, και χάρτινες ντουλάπες για μεταφορά κρεμαστών ρούχων.

Μεταφορές

Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο των μεταφορών, σε συνδυασμό με το ειδικευμένο προσωπικό μας, το οποίο είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη σας, αποτελούν εγγύηση των υπηρεσιών μας.

 

Σας παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών που σχετίζονται με τη μεταφορά του εξοπλισμού σας, καθώς και την ολοκληρωμένη επανεγκατάστασή του, σε οποιοδήποτε μέρος. Επιπλέον, προσφέρουμε υπηρεσίες διανομής, αποθήκευσης και μεταφοράς εμπορευμάτων προς όλη την Ελλάδα, με τη χρήση του υπερσύγχρονου στόλου μας.

Ανυψωτικό μηχάνημα

Η εταιρεία μας  διαθέτει δικά της ανυψωτικά μηχανήματα για μετακόμιση είναι σχεδόν πάντα απαραίτητο σε κάθε μετακόμιση, είναι σχεδιασμένο να ανυψώσει μεγάλο βάρος σε μεγάλο ύψος φτάνει μέχρι και το 10ο όροφο μιας πολυκατοικίας, η χρήση του γίνετε από έμπειρο χειριστή διότι πρέπει να στηθεί σωστά ώστε να μπορέσει να ανυψώσει φορτία μεγάλου βάρους.

 

Το ανυψωτικό μηχάνημα είναι απαραίτητο σε μετακομίσεις σπιτιών η εταιριών όπου οι εσωτερικοί χώροι είναι περιορισμένοι ως προς την μετακίνηση μεγάλων αντικειμένων, κάνει την μετακόμιση πιο εύκολη, και αποτρέπονται τυχόν φθορές αντικειμένων η φθορές στο εσωτερικό του κτιρίου.

Αμπαλάζ

Αναλαμβάνουμε  για εσάς την δύσκολη  εργασία για την συσκευασία και τοποθέτηση των πραγμάτων σας σε ειδικές συσκευασίες  για κάθε αντικείμενο.

 

Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα υλικά συσκευασίας σε συνάρτηση με το ειδικό και έμπειρο προσωπικό  μας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή προστασία των αντικειμένων σας αποφεύγοντας έτσι τη φθορά τους.

Συσκευασία

Η εμπειρία χρόνων στη μεταφορά αποτυπώθηκε σε ένα χώρο, όπου συγκεντρώσαμε την αφρόκρεμα των υλικών συσκευασίας που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά, προσπαθώντας να τα διαθέτουμε στις καλύτερες τιμές.

 

  • χαρτοκιβώτια διαφόρων τύπων ετοιμοπαράδοτα
  • ταινίες διαφόρων τύπων
  • ξυλοκιβώτια, κιβώτια φελιζόλ
  • φούσκες, αεροχάρτ, αεροπλάστ, αεροφόαμ
  • stretch film
  • προϊόντα πολυαιθυλενίου, θήκες στρωμάτων, θήκες χαλιών, επενδύσεις χαρτοκιβωτίων, σακούλες μεταφοράς, σακούλες zip.

Αποθήκευση

Η ασφαλή αποθήκευση των αντικειμένων σας γίνεται με απόλυτη οργάνωση από το προσωπικό μας η movinghome εξασφαλίζει την εύκολη αναζήτηση των αντικειμένων – εμπορευμάτων σας μετά το πέρας του χρόνου αποθήκευσης. Μπορείτε να τα αφήσετε για όσο χρόνο εσείς χρειάζεστε.

 

Εάν δεν διαθέτετε τον απαιτούμενο χρόνο για την σωστή συσκευασία των οικοσκευών σας ή των εμπορευμάτων σας, απλά καλέστε μας και εξειδικευμένο συνεργείο μας μπορεί να σας απαλλάξει από την όλη διαδικασία.

Άμεση επικοινωνία: 6973029454

Καλέστε μας τώρα