Η Εταιρεία μας

Moving Home
Υπηρεσίες Μετακόμισης Σπιτιού

Η εταιρεία μας MOVING HOME δραστηριοποιείται στο χώρο της μεταφοράς και της μετακόμισης από το 2000. Η εμπειρία μας όλα αυτά τα χρόνια μας έδειξε ότι για να πετύχεις πρέπει να δουλέψεις σκληρά.

Στόχος μας λοιπόν είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά και αξιοπιστία, συνέπεια και οργάνωση για την δική σας ασφαλή μεταφορά των εμπορευμάτων αλλά και της οικοσκευής σας.

Στη μεταφορά της οικοσκευής έχουμε δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα χρησιμοποιώντας έμπειρο προσωπικό αλλά και υλικά υψηλής ποιότητας και αντοχής.

Πιστεύουμε πως τα πράγματα του κάθε σπιτιού, είναι οι κόποι μιας ζωής για τον καθένα από μας και αυτό μας καθιστά υπεύθυνους να είμαστε πιο προσεχτικοί και αξιόπιστοι απέναντι στον κάθε πελάτη.

Το αναβατόριο εξωτερικής χρήσης μας βοηθάει στην γρηγορότερη αλλά πρωτίστως στην ασφαλέστερη μεταφορά των επίπλων και των προσωπικών αντικειμένων σας.

Τέλος να σημειώσω ότι οι χαμηλές τιμές που προσπαθούμε να έχουμε εν μέσω κρίσης, θα βοηθήσει πολλούς από εσάς να επιλέξετε την MOVING HOME για την ασφαλή και σίγουρη μεταφορά του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού χώρου σας.

Άμεση επικοινωνία: 6973029454

Καλέστε μας τώρα